Questions and Answers

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Hot topic Using VCXO-AXE Transmitter
by w3bw » Sun, 2011/08/07 - 12:11
5
by G4ILO
Thu, 2011/08/11 - 13:00
Hot topic Publications using WSPR data
by M0INF » Tue, 2015/08/25 - 07:14
5
by w0aew
Wed, 2016/02/17 - 14:17
Hot topic First time with wspr no luck with signalink and K3
by n1bbr » Wed, 2016/01/20 - 00:15
5
by n1bbr
Wed, 2016/01/20 - 03:13
Hot topic Call Sign does not appear on Map ?
by G8IJZ » Wed, 2010/08/04 - 13:56
5
by WA2AGA
Tue, 2021/10/19 - 21:07
Hot topic WSPR waiting...and waiting...
by G0HVQ » Mon, 2012/06/25 - 17:29
5
by M0JCQ
Fri, 2013/11/08 - 20:18
Hot topic Multiple simultaneous decodings of same station
by w0aew » Wed, 2016/02/17 - 14:29
5
by N6RY
Fri, 2016/03/25 - 23:50
Hot topic WSPR 2.11 IQ and Softrock lite ii 20m
by M0HDF » Sat, 2012/11/03 - 21:44
5
by M0HDF
Wed, 2012/11/07 - 22:22
Hot topic MAC OS app drops out after a few minutes
by K8ICV » Mon, 2014/11/10 - 00:05
5
by ab2rc
Fri, 2015/11/20 - 15:32
Hot topic Grid locators: 4 or 6 digits?
by W0RSB » Sun, 2010/10/24 - 18:45
5
by OZ2M
Tue, 2020/06/23 - 06:34
Hot topic Possible enhancement to the map
by W7STF » Fri, 2020/01/24 - 00:24
5
by W7STF
Fri, 2020/01/24 - 06:29
Hot topic WSPR 2.0 on linux
by KC2LFI » Sat, 2010/03/27 - 12:44
5
by PY8ELO
Sun, 2010/08/22 - 21:40
Hot topic Is it a qso ?
by K9MY » Sat, 2012/12/01 - 17:12
5
by M0GWI
Mon, 2012/12/03 - 07:58
Hot topic Help request Ensemble RxTx <--> WSPR
by K3BAB. » Mon, 2013/07/22 - 17:54
5
by K3BAB.
Tue, 2013/07/30 - 20:14
Hot topic WsprryPi starts tx but never stops
by G4NUX » Wed, 2020/03/18 - 12:55
5
by AC9YY
Wed, 2021/10/20 - 14:23
Hot topic No Xmit Audio on 40 Meters Only
by K8OM » Tue, 2011/01/11 - 04:12
5
by G3ZOD
Tue, 2011/01/18 - 07:25
Hot topic FTDX 5000 Settings
by N4LA » Sat, 2017/07/22 - 14:35
5
by M0THI
Tue, 2018/01/02 - 18:30
Hot topic Few stations are receiving my signal
by M0BOB » Tue, 2013/12/10 - 09:49
5
by VK6ZRY
Sat, 2013/12/28 - 18:00
Hot topic Grid Locator Incorrect
by G8LIY » Fri, 2018/03/09 - 19:50
5
by EA4NF
Wed, 2019/04/03 - 08:32
Hot topic Does my Funcube Transmit.
by G4XCS » Mon, 2017/03/20 - 21:49
5
by VK4ZBV
Tue, 2017/03/21 - 23:47
Hot topic 14 dBm not decoding as 25mw on data page.
by N4AU » Thu, 2008/08/14 - 12:45
5
by W1BW
Wed, 2008/08/20 - 15:41
Hot topic w10 update a month ago changed audio levels for wstj?
by wa5ngp » Tue, 2019/09/03 - 19:06
5
by wa5ngp
Sun, 2019/09/29 - 18:39
Hot topic G4IKZ on 50MHz from RI38
by G4IKZ » Sat, 2013/06/01 - 05:23
5
by VK4ZBV
Sun, 2013/06/02 - 06:18
Hot topic WSPR 2.0 is not decoding any signals here anymore
by pd2atg » Wed, 2009/12/30 - 14:36
5
by SM5ACU
Tue, 2010/02/02 - 00:42
Hot topic Decode but no trace
by VK4YEH » Tue, 2008/12/23 - 01:16
5
by VK2XV
Tue, 2008/12/23 - 07:03
Hot topic XP Question.
by NY4FD » Wed, 2010/06/30 - 19:23
5
by g4cao
Wed, 2010/06/30 - 21:17
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic