Questions and Answers

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Hot topic Red-Rx, Blue-Tx boxes gone
by WA5QBA » Thu, 2013/11/28 - 13:12
5
by W1BW
Mon, 2013/12/02 - 14:09
Hot topic Map Display Errors
by g3jkf » Sun, 2016/10/23 - 07:02
5
by DF8OE
Tue, 2017/04/18 - 07:38
Hot topic How do I edit my Station Information
by W1VR » Sat, 2015/02/07 - 02:51
5
by G7NRH
Wed, 2015/02/11 - 21:12
Hot topic FT817ND at 5 watts on WSPR?
by VK3LU » Thu, 2019/08/08 - 11:51
5
by VK3LU
Mon, 2019/08/12 - 22:11
Hot topic NTP not restarting in XP
by G8AJM » Tue, 2013/05/14 - 05:43
5
by VK4ZBV
Thu, 2013/05/16 - 23:49
Hot topic How to get past data
by FY5KE » Thu, 2016/01/28 - 13:29
5
by FY5KE
Thu, 2016/01/28 - 23:12
Hot topic No one is decoding my signal on 40m
by KE6GLA » Wed, 2011/02/23 - 02:02
5
by G3ZOD
Thu, 2011/02/24 - 09:47
Hot topic Is it a QSO??
by K7JHM » Sun, 2017/04/23 - 15:11
5
by VK4ZBV
Wed, 2017/04/26 - 22:49
Hot topic Access to WSPRnet failed
by N8HS » Tue, 2010/10/12 - 20:39
5
by F8BBL
Sun, 2012/05/27 - 21:29
Hot topic ic-7200 will not transmit
by KK4PUZ » Thu, 2015/01/08 - 21:16
5
by DG4GAT
Thu, 2015/06/11 - 08:10
Hot topic Using VCXO-AXE Transmitter
by w3bw » Sun, 2011/08/07 - 12:11
5
by G4ILO
Thu, 2011/08/11 - 13:00
Hot topic Basic WSPR format question
by G8ZZR » Thu, 2020/04/30 - 21:42
5
by G8ZZR
Sun, 2020/06/21 - 12:46
Hot topic Call Sign does not appear on Map ?
by G8IJZ » Wed, 2010/08/04 - 13:56
5
by WA2AGA
Tue, 2021/10/19 - 21:07
Hot topic Command Line Window using Vista.
by WA0JGT » Fri, 2019/08/23 - 01:50
5
by WA0JGT
Sun, 2019/08/25 - 18:42
Hot topic Uploading Spots
by WB4BBF » Mon, 2014/01/13 - 12:40
5
by WB4BBF
Wed, 2014/02/12 - 19:38
Hot topic Grid locators: 4 or 6 digits?
by W0RSB » Sun, 2010/10/24 - 18:45
5
by OZ2M
Tue, 2020/06/23 - 06:34
Hot topic WSPR transmission sequence
by WV8AE » Thu, 2018/01/11 - 03:47
5
by WV8AE
Fri, 2018/01/12 - 01:29
Hot topic WSPR 2.0 on linux
by KC2LFI » Sat, 2010/03/27 - 12:44
5
by PY8ELO
Sun, 2010/08/22 - 21:40
Hot topic Indicating Low Transmit Powers
by M0JBA » Wed, 2021/06/30 - 06:34
5
by M0JBA
Thu, 2021/07/01 - 09:27
Hot topic FLEX-1500 NO DECODE
by AB9M » Sat, 2012/12/29 - 17:12
5
by AB9M
Thu, 2013/01/03 - 01:07
Hot topic No Xmit Audio on 40 Meters Only
by K8OM » Tue, 2011/01/11 - 04:12
5
by G3ZOD
Tue, 2011/01/18 - 07:25
Hot topic yaesu 897d setup help for wspr
by KX1H » Wed, 2011/03/23 - 02:23
5
by JG1KGS
Thu, 2011/03/24 - 13:11
Hot topic No spots on the map
by M0ILZ » Sat, 2017/06/24 - 14:52
5
by M0ILZ
Sun, 2017/07/23 - 16:29
Hot topic WSPR 2.21 Rig control just doesn't work with TS-570D.
by K6KGE » Tue, 2011/10/11 - 22:58
5
by N4AU
Mon, 2011/11/07 - 19:32
Hot topic 14 dBm not decoding as 25mw on data page.
by N4AU » Thu, 2008/08/14 - 12:45
5
by W1BW
Wed, 2008/08/20 - 15:41
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic