WSPRnet.org Site

Topic / Topic starter Repliessort ascending Last post
Normal topic Incorrect Band on Rx
by g3jkf » Fri, 2016/03/25 - 14:16
0
by g3jkf
Fri, 2016/03/25 - 14:16
Normal topic Database Query Page enhancements
by G0KTN » Mon, 2009/03/16 - 10:51
0
by G0KTN
Mon, 2009/03/16 - 10:51
Normal topic Wrong spot on LF
by DF6MK » Fri, 2012/07/27 - 01:16
0
by DF6MK
Fri, 2012/07/27 - 01:16
Normal topic Spots on 160m should be 20m instead
by KE7KRF » Tue, 2014/06/03 - 21:10
0
by KE7KRF
Tue, 2014/06/03 - 21:10
Normal topic Spot Error
by NK7W » Thu, 2010/11/04 - 13:06
0
by NK7W
Sat, 2010/11/06 - 01:25
Normal topic Wrong band report
by G6AVK » Sun, 2013/01/20 - 18:04
0
by G6AVK
Sun, 2013/01/20 - 18:04
Normal topic Wrong band spots
by VK2DDI » Tue, 2014/11/04 - 20:39
0
by VK2DDI
Tue, 2014/11/04 - 20:39
Normal topic Wrong band
by KE7KRF » Fri, 2019/09/27 - 01:58
0
by KE7KRF
Fri, 2019/09/27 - 01:58
Normal topic Wrong spots G3XBM (10m should have been 40m)
by G3XBM » Wed, 2011/02/09 - 19:48
0
by G3XBM
Wed, 2011/02/09 - 19:48
Normal topic filter callsign (wrong band) from map?
by N8JCX » Thu, 2017/01/26 - 17:18
0
by N8JCX
Thu, 2017/01/26 - 17:18
Normal topic Incorrect trans-Atlantic 500KHZ spot
by ve2dc » Tue, 2009/11/10 - 15:32
0
by ve2dc
Tue, 2009/11/10 - 15:32
Normal topic Incorrect band posts on database.
by KA5DWI » Sat, 2015/01/24 - 19:41
0
by KA5DWI
Sat, 2015/01/24 - 19:41
Normal topic Wrong Band Report
by G3SXH » Fri, 2020/10/09 - 11:16
0
by G3SXH
Fri, 2020/10/09 - 11:16
Normal topic Wrong Band 30m -> 20m
by DL8BBY » Fri, 2011/06/10 - 15:46
0
by DL8BBY
Fri, 2011/06/10 - 15:46
Normal topic Oops - Wrong Band error
by M6RKE » Wed, 2013/09/18 - 18:54
0
by M6RKE
Wed, 2013/09/18 - 18:54
Normal topic Incorrect Band
by g3jkf » Tue, 2015/01/27 - 07:20
0
by g3jkf
Tue, 2015/01/27 - 07:20
Normal topic wrong band in spot upload
by G8DRE » Sat, 2011/06/11 - 23:19
0
by G8DRE
Sat, 2011/06/11 - 23:19
Normal topic M6CFE apologies 11th June, 2017
by M6CFE » Sun, 2017/06/11 - 19:31
0
by M6CFE
Tue, 2017/06/13 - 18:02
Normal topic fault user parameters
by DH1VY » Tue, 2010/01/12 - 17:55
0
by DH1VY
Tue, 2010/01/12 - 17:55
Normal topic Sorry, i filled in wrong parameters in the wspr-program
by PA0SLT » Sun, 2014/02/09 - 12:05
0
by PA0SLT
Sun, 2014/02/09 - 12:05
Normal topic Trasmissione 0,001 mW ad 0,005 mW
by IK1HGI » Tue, 2015/05/19 - 20:33
0
by IK1HGI
Mon, 2015/05/25 - 05:04
Normal topic mean reported frequencies
by pe1atn » Sun, 2022/02/13 - 21:31
0
by pe1atn
Sun, 2022/02/13 - 21:31
Normal topic Spot reporting error
by LA9JO » Tue, 2011/11/22 - 07:16
0
by LA9JO
Tue, 2011/11/22 - 07:16
Normal topic Incorrect power G3JKF 80m.
by g3jkf » Thu, 2017/11/23 - 07:31
0
by g3jkf
Thu, 2017/11/23 - 07:31
Normal topic User info page
by G8JNJ » Tue, 2008/12/23 - 08:55
0
by G8JNJ
Tue, 2008/12/23 - 08:55
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic